Plopsa WK

Plopsa Stunt! 10% korting per WK doelpunt

Hoe meer WK doelpunten, hoe meer korting!

Plopsa gelooft 100% in de kansen van het Belgische nationale voetbalteam op het WK dit jaar. Om het grootste voetbalfeest ter wereld nog leuker te maken, krijg je 10% korting op Plopsa tickets ≥1m per doelpunt van de Belgische nationale ploeg bij een gewonnen wedstrijd. Bij 8 doelpunten ontvang je dus 80% korting op een ticket!!

Koop jouw tickets ≥1m voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp & Plopsaqua Landen-Hannuit meteen na afloop van de gewonnen wedstrijd met de online kortingscode BELGIE.

Bekijk deze deal

Hoe bestel ik mijn Plopsa WK-ticket?

Zo bestel je jouw tickets met korting:

  1. Klik hier of op bovenstaande knop “Bekijk deze deal”
  2. Selecteer het aantal gewenste tickets ≥1m 
  3. Selecteer eventuele extra tickets (Parkingticket, tickets ≥ 85 cm – ≤ 99 cm, tickets  < 85cm, …) 
  4. Ga verder naar IN WINKELWAGEN
  5. Voer de kortingscode BELGIE in. De korting wordt toegepast.
  6. Rond de aankoop af

Voorwaarden

De actie start na afloop van elke gewonnen match van het Belgische elftal en eindigt telkens op de volgende dag om 23:59 uur. Vanaf 6 doelpunten door het Belgische elftal wordt het aantal tickets met korting beperkt tot 2.022 tickets. Wint het Belgische elftal met 10 of meer doelpunten, dan worden er tickets ≥ 1m verkocht aan €1. Wanneer het Belgische elftal een match wint met strafschoppen, zullen enkel de doelpunten uit de reguliere speeltijd de korting bepalen. De korting is enkel geldig op tickets ≥ 1m. Niet combineerbaar met andere acties en/of voordelen. De actie is enkel online geldig. De gekochte tickets zijn geldig t.e.m. 08/01/2023. 

Deel deze tip: