Movie Park Germany

2 dagen Movie Park Germany + hotel in Mettmann

In het grootste film- en entertainmentpark van Europa kun je genieten van ruim 40 spectaculaire attracties, verschillende shows en maar liefst 5 themagebieden. Plezier voor de hele familie, dat is Movie Park Germany!

Bekijk deze deal

2 dagen Movie Park Germany + hotel

Wil jij 2 dagen volop genieten in het grootste film- en entertainmentpark van Europa? Ga dan naar Movie Park Germany. Met meer dan 40 spectaculaire attracties, verschillende shows en maar liefst 5 themagebieden kijk je hier je ogen uit. Plezier voor de hele familie, dat is Movie Park Germany!

En belangrijk om te weten: jullie verblijven in hotel Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann. Dat ligt op slechts 35 minuten rijden van het park.

LET OP:
⁠De tickets voor Movie Park Germany ontvang je per e-mail (deze ontvang je niet direct, maar worden z.s.m. nagestuurd). In verband met de coronamaatregelen is het verplicht vooraf te reserveren bij Movie Park Germany. Op de door ons toegestuurde tickets staat hoe je dit kunt doen. Wij raden je aan dit zo snel mogelijk na ontvangst van de vouchers te doen om teleurstelling en volle dagen te voorkomen. Zonder reservering kun je het park niet in. De boeking is helaas niet te annuleren!

Daarom is dit een goede deal:

  • 1 of 2 overnachtingen incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 dagen entree voor Movie Park Germany t.w.v. € 100,00 p.p. (aan de kassa)
  • Hotel gelegen op 35 minuten rijden van Movie Park Germany
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn GRATIS (slapen in het bed van de ouders)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel

Locatie

Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Peckhauser Str. 5
40822 Mettmann
Nordrhein-Westfalen Duitsland

Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann is gelegen op korte afstand van het vliegveld van Düsseldorf en het oude centrum van deze gezellige stad. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, radio, bureau, minibar en een badkamer met bad/douche, föhn en toilet. In het hele hotel kun je gratis gebruik maken van Wi-Fi.