halloween spooky days

Halloween Spooky Days in Walibi

Lekker griezelen? Kom dan tussen 8 – 30 oktober 2022 naar Walibi Holland en beleef de Halloween Spooky Days: speciaal voor stoere kinderen van 6 tot 12 jaar!

Overdag vindt het Walibi Spooky Days evenement plaats voor de kinderen (of volwassenen die in de avond niet durven). Ga met Daysee op spokenjacht en ontdek het griezelige park. Maar let op! Blijf niet te lang ronddwalen want in de avonduren gaan de Walibi Fright Nights van start. Eddie de clown en zijn gruwelijk moordlustige types worden losgelaten in het park en ze willen maar één ding…jou! Bestel nu jouw tickets vanaf €29,50!

Bekijk deze deal

Spooky Days in Walibi is het Halloween evenement voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit evenement vindt overdag plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de kinderen die het misschien nog iets te spannend vinden, worden bij de ingang van het park speciale badges uitgedeeld. Hiermee blijven de griezelige figuren die er rondlopen op afstand van deze kinderen.

Attracties geopend 

Tijdens de Halloween Spooky Days zijn alle attracties in Walibi Holland gewoon geopend. Dus een ritje in één van de vele achtbanen is dan ook zeker een optie!