Achtbaan

Extra voordelig met de trein naar Walibi

Let op: deze actie is verlopen.

NS Spoordeelwinkel heeft momenteel een leuke actie voor een retourtje Walibi. Reis met korting naar Walibi in Biddinghuizen inclusief toegangskaartje. Reserveer via NS Spoordeelwinkel en je ontvangt 20% korting!

Hou je van achtbanen? Maak dan een ritje in de nieuwste attractie Lost Gravity. Ervaar hoe het is om geen zwaartekracht meer te voelen. Of durf jij het aan in de Goliath? Dit is de hoogste en snelste achtbaan van Nederland. Hou je niet zo van achtbanen? Geen zorgen, er zijn ook voldoende attracties voor degenen die niet zo van snelheid houden. Stap in de Crazy River of ontdek allerlei andere leuke attracties in de vernieuwde Wilderness.

Wat is je voordeel?

Wil je met de trein naar Attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen? Maak dan gebruik van deze online actie van NS Spoordeelwinkel. Een dagje Walibi inclusief treinreis voor maar 45,- euro p.p.! Reis je met kinderen tussen de 4 en 11 jaar? Dan kost een ticket inclusief treinreis slechts 34,- euro. Dit is echt spotgoedkoop, want normaal kost een los kaartje Walibi al zo’n 35,- euro. En een extra voordeel van de trein; je hoeft geen parkeergeld te betalen.

Wat zit er inbegrepen in je ticket?

  • Dagretour vanaf je vertrekpunt naar station Harderwijk
  • Retour busrit vanaf het station naar Walibi Holland
  • Gehele dag toegang tot het attractiepark

Wat zijn de actievoorwaarden?

  • Deze voordelige tickets kun je reserveren t/m 4 juli 2019
  • De kaartjes zijn geldig t/m 31 juli 2019
  • Geldig van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag (m.u.v. Koningsdag).
  • Reis met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar.