Movie Park Germany

Movie Park Germany Tickets (-36%)

De goedkoopste tickets voor Movie Park Germany! Normaal kost een ticket €54,90 met deze actie betaal je slechts €34,90 voor je kaartje.

Bekijk deze deal

Ben jij een filmkenner en gek op achtbanen? Dan is Movie Park Germany écht iets voor jou. Het park is verdeeld over 7 themagebieden en heeft voor ieder wat wils. Maak een ritje in een snelle achtbaan of bekijk een spannende 4D-film. Veel plezier!

Wat krijg je?

  • Entreeticket Movie Park Germany 
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang 

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: vanaf aankoop t/m 13 november 2022.
  • Reserveren: is verplicht en kan met de unieke code op je ticket.
  • Toegang: neem op de dag van je bezoek je ticket(s) en reserveringsbevestiging mee. 
  • Let op: het ticket is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.
  • Parkeren: kan op de eigen parkeerplaats van het park voor een dagtarief van € 8,- per auto.
  • Annuleren: is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.

Movie Park Germany in Duitsland

Avonturen boordevol actie en nóg spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany. Het pretpark bevindt zich vlak over de grens in Bottrop en is ideaal voor families. 

In het nieuwe themagebied ‘Adventure Bay’ kunnen kleine en grote fans van de tv-serie PAW Patrol hun 4-benige helden van dichtbij zien. In het grootste Nickland van Europa komt de succesvolle kinderserie tot leven in een hoop nieuwe attracties. Je vindt er stoere reddingsvoertuigen, interactieve ontwerpen en heel veel PAW Patrol-fotopunten en meet & greet-mogelijkheden. 

Mag het van jou wel iets spannender? Ontdek dan de triple launch achtbaan ‘Star Trek™: Operation Enterprise’ of ga op het spoor van bovennatuurlijke levensvormen in de nieuwe waterattractie ‘Area 51 – Top Secret’. 

Voor de echte waaghalzen onder ons: stort vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de ‘High Fall’ en spring ook een keer in de indoor-achtbaan ‘Van Helsing’s Factory’ voor een bloedstollende vampierjacht door het donker. Om je dag goed af te sluiten breng je een bezoek aan ‘Crazy Cops – The Action Stunt Show’. Hier kijk je naar nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!