3 Weekend Deals

3 Waanzinnige Weekend Deals!

Hieronder vind je de top 3 Weekend Deals. Ontvang nu 50% korting op de Apenheul, Drievliet of Kinderpretpark Julianatoren! Verkrijgbaar via de AD Voordeeluitjes 2020.

#1 Apenheul (Dierentuin in Apeldoorn)

De Apenheul op de Veluwe is zeker een bezoek waard. In dit groene park leven zo’n 35 verschillende soorten apen. Let wel op je spullen want er zitten loslopende apen bij!

Met deze Apenheul korting betaal je maar €12,50 incl. parkeren (maximaal één parkeerticket per bestelling)!

LET OP: gekochte tickets zijn alléén geldig op 28 en 29 maart 2020.

2# Familiepark Drievliet (Rijswijk)

Drievliet ligt aan de rand van Den Haag en is een echt familiepark. Je vindt er achtbanen, familieattracties, kinderactiviteiten en magische shows. Voor elke leeftijd geschikt. Gegarandeerd een dag vol plezier!

Ga tijdens de Waanzinnige Weekenden met korting naar Drievliet! Op 4 en 5 april 2020 beleef je voor €12,50 een onvergetelijke dag met het hele gezin. Bestel je tickets hier.

3# Kinderpretpark Julianatoren (Apeldoorn)

Wil je met jonge kinderen een pretpark bezoeken? Kies dan voor pretpark Julianatoren. Dit park beschikt over meer dan 60 kinderattracties en organiseert daarnaast leuke shows en evenementen.

Bestel hier je tickets en ontvang een gratis kaartje voor Kinderpretpark Julianatoren! Op 4 en 5 april 2020 beleef je voor €12,50 een onvergetelijke dag samen met Jul & Julia.