halloween Bobbejaanland

Ticket Halloween Bobbejaanland (-38%)

Loading

Halloween in Bobbejaanland begint vanaf 7 oktober t/m 12 november 2023

Een gezellig dagje uit met het hele gezin? Maak dubbel zoveel pret in familiepark Bobbejaanland in de Belgische Kempen. Met meer dan 35 attracties in originele themazones zit er voor iedereen wat leuks bij.

Bestel nu tickets met 38% korting voor €27,90!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig vanaf aankoop t/m 12 november 2023 (ook geldig op overige dagen naast Halloween)

De deal

 • Entreeticket voor Bobbejaanland in Lichtaart, België
 • Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldig t/m 12 november 2023. 
 • Ook geldig op de volgende Halloween-dagen: vanaf 7 oktober t/m 12 november 2023.
 • Openingstijden: bekijk de kalender van Bobbejaanland voor de actuele openingsdagen en -tijden.
 • Late openingstijden met Halloween: op 28, 29 en 31 oktober en op 3 en 4 november is het park open tot 21.00 uur. 
 • Voucher: na betalen kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Je onvangt deze niet per e-mail of post. 
 • Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op je voucher. Na reserveren ontvang je je e-ticket(s) in je mailbox. 
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar Bobbejaanland. Elk ticket geeft toegang voor 1 persoon.
 • Kindertickets: kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang en worden opgemeten met schoenen aan.
 • Rolstoelgebruikers: Bobbejaanland is rolstoeltoegankelijk. 
 • Huisdieren: honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Voor een hond betaal je € 3,- entreekosten.
 • Parkeren: € 11,00 per dag per auto. Een parkeerticket kun je meteen kopen bij het reserveren van de tickets.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
 • Locatie: Bobbejaanland – Olensteenweg 45, 2460 Kasterlee in België.

Win 2x Halloween Bobbejaanland Tickets

Bied GRATIS mee via VakantieVeilingen.nl en win Halloween Bobbejaanland tickets voor 2 personen!

Win 2x Tickets

Bobbejaanland met korting

Midden in het prachtige natuurgebied de Belgische Kempen beleef je een heerlijk dagje uit met het hele gezin. De 35 attracties in originele themazones zijn leuk voor jong én oud. 

Bobbejaanland attracties

Bobbejaanland is het leukste pretpark voor wie op zoek is naar een echte kick. Bezoek samen Land of Legends en begin je dag met Triple Launch Coaster Fury. Met een snelheid van 106,6 km/u ben je meteen wakker. Typhoon duikt in een vrije val recht naar beneden en neemt je daarna meteen mee in een looping. En dan is er nog Sledge Hammer: een gigantische pendel slingert je heen en weer tot je ondersteboven hangt. Angst? Dat staat vast niet in jouw woordenboek.

Wist je trouwens dat er maar liefst 7 achtbanen zijn in Bobbejaanland? Revolution is er 1 van: een indoor-achtbaan met heus lichtspektakel. Bezoek deze favoriet en je honger naar avontuur is vast gestild. Over honger gesproken… Er zijn heel veel leuke eetgelegenheden in Bobbejaanland. Neem plaats op een sfeervol pleintje en bestel wat lekkers. Er is voor ieder wat wils!

Bobbejaanland leeftijd

En de kleintjes? Die kunnen naar hartenlust spelen in verschillende speeltuinen. 1 daarvan is binnen, zodat zelfs een regenbuitje de pret niet kan bederven. Misschien lopen jullie cowboy Bobbie wel tegen het lijf in Cowboytown.

Halloween in Bobbejaanland

Halloween in Bobbejaanland is een niet te missen evenement voor liefhebbers van gruwel en horror. Vanaf zaterdag 7 oktober laat het leukste park zich weer van z’n duisterste kant zien. Hieronder wordt een deel van het programma al onthuld, want een gewaarschuwd persoon telt voor 2…

7 spectaculaire spookhuizen

Heb je vorig seizoen het indringende klooster Monastery nog niet bezocht? Of ben je Alice in Horrorland nog niet tegengekomen? Kom dan langs tijdens Halloween, want de verhalen zijn nog lang niet verteld. Ook bij Texas Butcher, Bazaar Bizarre, CORP. Pest Control en Yummy is de onrust teruggekeerd: enkele onaangename verrassingen liggen op de loer.

Een nieuw onheil komt aan het licht

Het rommelt in Mystery Bay. Na het opduiken van verschillende wrakstukken voelen de lokale eilandbewoners dat er onheil op komst is. Zullen de donkerste geheimen van de vulkaan binnenkort onthuld worden? Of zijn er andere krachten aan het werk? 1 ding is zeker: hier is meer aan de hand.

Huiveringwekkende halloweenzones

Tijdens Halloween kun je in het hele park de griezelsfeer opsnuiven. Overleef een bloedstollende achtervolging in Monkey Clan, ontsnap aan de gestoorde circusdirecteur in Circus Carnivalé en vier de Dag van de Doden in Plaza de los Muertos. Breng een bezoek aan Alice en de andere inwoners van Horrorland en zie voor de allereerste keer hoe Mystery Bay tot leven komt tijdens Halloween. De halloweenzones zijn gratis toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden.

Epische avonden

Geen Halloween in Bobbejaanland zonder de iconische laatavondopeningen. Op deze dagen ben je welkom om tot 21.00 uur mee te griezelen en tijdens de avonduren wordt alles extra angstaanjagend. Klaar om er een gruwelijk feestje van te maken? Dans je angst weg tijdens de Epic Party.

Uitgebreid kinderprogramma

Halloween in Bobbejaanland betekent griezelplezier voor jong en oud. Om het ook voor onze jongste bezoekers leuk te maken, is er veel entertainment voor de allerkleinsten.

Pumpkin Race

De jongste bezoekers beleven de leukste avonturen in de Pumpkin Race: een hindernissenparcours voor dappere kinderen van 2 tot 8 jaar. Kunnen ze zich een weg banen door het stro, de pompoenen en de gekke vogelverschrikkers? Dan worden ze aan het einde beloond met een verrassing.

Dansles op Plaza de los Muertos

Het feest is aan de gang op Plaza de los Muertos en iedereen is uitgenodigd. Geniet van een sfeervolle dansshow op de klanken van Mexicaanse muziek en dans mee tijdens het betoverende volksfeest. De danspasjes zijn gemakkelijk uit te voeren en geschikt voor jong en oud.

Anti-monster amulet

Kleine helden die liever geen monsters in de buurt hebben, kunnen een gratis anti-monster amulet ophalen in de Algemene Winkel. Wanneer ze dat amulet naar de monsters richten, weten ze dat ze op veilige afstand moeten blijven.

Deel deze tip: