Lumina Park Eindhoven

Lumina Park (-27%)

Laat je betoveren door miljoenen lichtjes!

Maak je klaar voor een betoverende ervaring in Lumina Park Eindhoven. Laat je onderdompelen in een wereld van licht en magie. Op het Evoluon-terrein ontdek je indrukwekkende installaties en maak van je avond een buitengewoon spektakel.

Bestel nu tickets met 27% korting vanaf €11,95!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 7 januari 2024.

De deal

  • Profiteer van 27% korting
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • Tickets zijn geldig t/m 7 januari 2024

Over Lumina Park

Welkom in dé nieuwe winterattractie van Nederland: Lumina Park. ’s Avonds verandert de tuin van het Evoluon in een betoverend bos van lichtkunstwerken, waar we je uitnodigen voor een reis terug in de tijd.

Deze reis in de tijd neemt je mee naar het oude Rome, de elegante jaren 20 of gekke 70’s om te eindigen in… de toekomst! Ben je klaar om de mysteries van de geschiedenis te ontdekken?

Wat je moet weten

  • Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Koop je ticket vooraf online, voorkom wachtrijen.

Hoe werkt het?

  • Lumina Park is van 9 december 2023 t/m 7 januari 2024 te bezoeken.

Openingstijden

Iedere dag van 17.00 tot 21.00 uur! De laatste mogelijkheid om het park te betreden is 20.00 uur. Let op: 24 december Is Lumina Park gesloten.

Locatie

Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven

Bereikbaarheid

OV

Neem de trein naar Eindhoven Centraal of Eindhoven Strijp. Vervolgens kun je een deelscooter of -fiets nemen naar het Evoluon. Óf de bus pakken, die stopt recht voor onze UFO.

Parkeren

Wij hebben meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Over Lumina park

Naast de lichtshow en interactieve lichtkunstwerken zijn er ook verschillende activiteiten te vinden in Lumina Park op speciale dagen, hou de socials en de website in de gaten! Ook aan eten en drinken is gedacht. Je kan dineren in het Brasserie Next, het restaurant in het Evoluon, en op het terrein zijn diverse mogelijkheden te vinden waar je kunt genieten van winterse lekkernijen zoals warme chocolademelk, glühwein nog veel meer.

Deel deze tip: