Lego World

LEGO World 2023

Van 18 t/m 24 oktober 2023 te bezoeken in Utrecht

Het wordt een groter spektakel dan ooit tevoren, het is namelijk de 20ste verjaardag! Het wordt een ervaring die je niet wilt missen met een heleboel LEGO steentjes, optredens, attracties en activiteiten. Kortom: één MEGAFEEST!

LEGO NINJAGO, LEGO DREAMZzz, LEGO City, LEGO Friends en alle andere thema’s staan in de spotlights dit jaar! Wil je bouwen met de miljoenen LEGO stenen, gamen, je energie kwijt op de stormbaan of in een echte VR wereld rondkijken, het kan allemaal en nog veel meer!

LEGO World is er voor iedereen, jong, oud, jongetjes en meisjes, fantasy-fans en reality-builders. We vieren ons 20-jarig jubileum met iedereen die een passie heeft voor fantasie en creativiteit! 

Kom jij ook op de verjaardag van het grootste LEGO evenement ter wereld? Wij kunnen niet wachten!

Bestel hier tickets voor €23,50!

Bekijk deze deal

Locatie

Jaarbeursplein
3521 AL, Utrecht

Routebeschrijving

LEGO World bereikbaarheid

Per trein

LEGO World is heel goed te bereiken per trein. De Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station van Utrecht. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je bent in vijf minuten bij de ingang van LEGO World.

Plan hier je reis met 9292.nl

Per tram en auto

Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. Wij adviseren Park & Ride Westraven aan de A12 (navigatieadres: Griffioenlaan). Parkeren kost hier € 6,30 per dag en met dit parkeerkaartje kun je gratis verder reizen per tram naar de Jaarbeurs (ca. 9 minuten, maximaal 5 personen per parkeerticket).

Per auto

Kom je met de auto naar LEGO World? Check voor vertrek je route om vertragingen te voorkomen. De dichtstbijzijnde parkeerplaats is P2/P4, verder is ook parkeren op P6 mogelijk.

Het parkeertarief is € 4,40 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 28,- per dag (24 uur). Om te voorkomen dat je in de wachtrij staat, kan je online alvast een parkeerplaats reserveren voor € 24,- per dag (24 uur). Op de plattegrond worden de terreinen aangegeven.

Let op: in het centrum van Utrecht is een milieuzone voor oudere personen- en bestelauto’s en vrachtwagens op diesel ingesteld. Parkeerterrein P2 valt buiten de milieuzone.

Jaarbeurs P2/P4
Truus van Lierlaan 1
3527 KZ Utrecht
Nederland

Deel deze tip: