Ijsbeelden Festival Zwolle

Ijsbeelden Festival in Zwolle (-22%)

Het Nederlands Ijsbeelden Festival Zwolle is te bezoeken vanaf 16 december 2023 t/m 25 februari 2024

Het IJsbeelden Festival in Zwolle inspireert dit jaar met het thema ‘What a wonderful world’. De beste ijskunstenaars gaan in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag met 550.000 kilo ijs en sneeuw. Bewonder de ijskunstwerken (tot wel 6 meter hoog!) en sneeuwsculpturen t/m 25 februari 2024. Special effects met licht, geluid en decoratie maken de beelden nog magischer. Daarnaast kun je genieten van winterse hapjes en drankjes.

Reserveer nu tickets met 22% KORTING!

Bekijk deze deal

De deal

  • Entreeticket voor Het Nederlands IJsbeelden Festival
  • Keuze uit een volwassenticket (11+) of kindertickets (4 t/m 10 jaar)

Openingstijden 

Dinsdag t/m zondag: van 10.00 tot 17.00 uur

In de kerst- en voorjaarsvakantie ook op maandag geopend. Buiten de kerst- en voorjaarsvakantie om op maandag gesloten. Op 1 januari 2024 is het IJsbeelden Festival gesloten.

Data 

Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt plaats van 16 december 2023 t/m 25 februari 2024.

Locatie 

Rieteweg 4
8011 AB Zwolle

Bepaal hier jouw route naar het IJsbeelden Festival.

Bereikbaarheid & parkeren

Openbaar vervoer

Er gaan veel treinen naar Zwolle. Vanaf dit station rijden er vervolgens gratis pendelbussen naar het IJsbeelden Festival. Kijk op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Auto

Indien je met de auto bent gekomen, kun je jouw auto het best laten staan op het parkeerterrein van de IJsselhallen. Je kunt ook de auto op de parkeerplaats van de dichtstbijzijnde Jumbo parkeren.

Over het IJsbeelden Festival

  • Let op: het is op dit evenement alleen mogelijk om met PIN te betalen!
  • Het IJsbeelden Festival is rolstoelvriendelijk
  • Honden zijn toegestaan
  • Het is enorm koud binnen, neem extra kleding mee 

Eetgelegenheden

Op het horecaplein van het Nederlands IJsbeelden Festival kun je even ongedwongen genieten van de echte Hollandse Wintersfeer. Vindt hier een warme drank, soep en lekkernijen zoals appeltaart en apfelstrudel. Er zijn ook broodjes worst, gehaktbal en kroket te koop. Heerlijk ijskoud genieten van een alcoholische versnapering kan bij de IJsbar.

Let op: de IJsbar is alleen geopend in de vakanties en de weekenden.

Over het Ijsbeelden Festival

Op het IJsbeelden Festival loop je van de ene wonderwereld naar de andere. Architectonische hoogstandjes als de Sagrada Familia uit Barcelona, beeldhouwkunst met het beroemde Jezusbeeld uit Rio de Janeiro, natuurschoon zoals het Great Barrier Reef – de grootste koraalrif ter wereld – in gekleurd ijs wordt vormgegeven. Maar ook Vincent van Gogh tussen ingevroren zonnebloemen en olifanten en nijlpaarden op ware grootte. In de Jägermeister-ijsbar kan de innerlijke mens weer opwarmen, maar je kunt ook genieten op de verwarmde terrassen met warme chocolademelk, slagroom en Apfelstrudel.

Deel deze tip: