Central Park Festival 2023

Central Park Festival Utrecht + GRATIS consumptiemunt

Bezoek het Central Park Festival 2023 in Utrecht op 17 en 18 juni 2023

Op 17 & 18 juni 2023 zijn Anouk, Goldband, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Son Mieux, Maan, RONDÉ, Flemming, Blanks & The Dirty Daddies te zien op het Central Park Festival in Utrecht.

Central Park is het grootste en groenste popfestival van Midden Nederland. Bezoekers beleven hier een muzikale festival dag in romantische parksetting met klinkende namen uit de Nederlandse popscene. Zwanenbootjes lonken op het kalme water en geuren van tientallen mobiele keukens lachen je tegemoet.

Reserveer nu tickets vanaf €50,35 en ontvang 1 GRATIS consumptiemunt per ticket!

Bekijk deze deal

De deal 

  • Je ontvangt je ticket(s) direct in je mailbox
  • Inclusief 1 GRATIS consumptiemunt per ticket
  • Inclusief €3,85 servicekosten

Hoe werkt het?

  • Kies de datum 
  • Bestel je ticket(s)
  • Je ontvangt je ticket(s) direct in je mailbox
  • Neem ze, geprint of digitaal, mee naar het Central Park Festival en laat ze bij de ingang scannen

Wat je moet weten

Entree

Op zaterdag geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, maar op zondag zijn bezoekers van alle leeftijden welkom. Personen van 15 jaar en jonger dienen onder begeleiding van een volwassene te komen. Iedere bezoeker dient voorzien te zijn van een ticket.

Wat mag je niet meenemen?

Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden en nog wat andere dingen: drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep mag niet mee), elektronische sigaretten (tenzij de vloeistof in een afgesloten, nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, flessen met vloeibare inhoud, lege dopper flessen, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), paraplu’s, buggy’s, stoelen en tenten.

Programma

Bekijk hier het programma van de artiesten op zaterdag 17 & zondag 18 juni.

Data en tijden

Zaterdag 17 juni 2023
Van 12:00 tot 23:00
Minimum leeftijd: 18 jaar 

De artiesten op zaterdag: Anouk, Goldband, De Jeugd van Tegenwoordig, Son Mieux, RONDÉ en Blanks.

Zondag 18 juni 2023
Van 12:30 tot 21:00
Alle leeftijden. Personen van 15 jaar en jonger dienen onder begeleiding van een volwassene te komen. 

De artiesten op zondag: Suzan & Freek, Antoon, Maan, Flemming, The dirty daddies en DJ Willow.

Locatie

Park Transwijk
Vreugdenhillaan 31
3526 ZB Utrecht

Bepaal hier jouw route naar Central Park Festival.

Bereikbaarheid & parkeren

Met de auto

Het parkeerterrein ligt niet direct aan het festivalterrein, dus worden er speciale pendelbussen ingezet. Deze brengen je gedurende de hele dag gratis naar het festivalterrein en weer terug naar de parkeerplaats (een ritje duurt zo’n 5 minuten). Je hebt hier dus geen los busticket voor nodig.

Geen online parkeerticket? Dan kun je voor € 20,- bij onze parkeerwachter een parkeerkaart kopen. Let op: dit kan alleen met PIN. Zeker zijn van een plek? Klik hier om jouw parkeerkaart booraf te bestellen.

Met het OV

Park Transwijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het makkelijkst is om de sneltram te nemen.

Vanaf Utrecht CS (Jaarbeurspleinzijde)
Neem Lijn 60 van Utrecht CS naar Nieuwegein Zuid of neem Lijn 61 van Utrecht CS naar IJsselstein. Stap uit bij Halte Winkelcentrum Kanaleneiland.

Vanaf Ijsselstein & Nieuwegein
Neem lijn 61 richting Utrecht CS. Stap uit bij Halte Winkelcentrum Kanaleneiland,

Over Central Park Festival 2023

Lockers

Vlak na de entree van het festival vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items kunt opbergen. Dit kun je met pin en cash betalen en je kan jouw kluisje gedurende de dag zo vaak openen en sluiten als je wilt.

Betaalmogelijkheden

Je kan op het festivalterrein munten kopen die als betaalmiddel gelden voor food & drinks. De munten kun je zowel contant als met pin afrekenen. Munten zijn niet inwisselbaar en alleen tijdens het festival geldig.

Eigen eten en drinken

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Ook lege flesjes (dopper) mag je niet meenemen. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen.

Roken

Is alleen toegestaan in de outdoor area’s.

Medicijnen

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk. De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.

Deel deze tip: