Escape Room Coronel

Escape Room Coronel (-37%)

Bezoek de spannende Escape Rooms Coronel in Huizen, geschikt vanaf 2 tot 8 personen

Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de kamer? Kom naar Coronel in Huizen en speel de Escape Room ‘Trump Tower’ of ‘Dakar Challenge’. Ga op onderzoek in de ruimte, gebruik al je zintuigen en werk samen met je team. Reserveer snel met korting en laat je meevoeren in 1 van de meest adembenemende avonturen.

Reserveer nu tickets met 37% KORTING!

Bekijk deze deal

Tickets zijn tot 3 maanden na aankoop geldig.

De deal

 • Escape Room bij Coronel Kartracing in Huizen 
 • Speelduur: 60 min.
 • Vanaf 2 tot max. 8 personen

Keuze uit

 • Dakar Challenge*
 • Trump Tower*

*Bekijk de video’s onderaan de pagina voor een impressie

Goed om te weten

 • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
 • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
 • Reserveren: verplicht via de boekingslink. De stappen hoe je dient te reserveren staan op de voucher. 
 • Let op: niet geldig in de kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024)
 • Openingstijden: op alle dagen van de week geopend.
 • Minimumleeftijd: 16 jaar.
 • Parkeren: er zijn genoeg gratis parkeermogelijkheden in de buurt.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Escape Room

Trump Tower & Dakar Challenge zijn de Escape Rooms van Coronel en de meest unieke van Nederland. Tijdens het spelen van een Escape Room is het belangrijk dat je goed samenwerkt en communiceert. Probeer logisch na te denken, want zo lossen jullie de puzzels en raadsels op. Hoe meer puzzels jullie oplossen, hoe verder jullie komen in het spel. Lukt het jullie om binnen 60 minuten uit de kamer te komen? Tip: gebruik alle zintuigen…

Escape room Dakar Challenge Escape Room

Zand, stof en avontuur, dat is de Dakar Challenge Escape Room! Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Maar uniek aan deze escape room is, is dat de Dakar Challenge met 2 teams tegelijk gespeeld kan worden. Elk team in een aparte kamer (die wel identiek aan elkaar zijn). Hierdoor is het niet alleen een race tegen de klok, maar ook een race tegen een ander team! Kom jij eerder het bivak uit dan je concurrent?

Escape room Trump Towers

Kom achter het ware verhaal van de Amerikaanse verkiezingen. Er is wat gaande in de Trump Towers. Is Donald Trump ontvoerd? Jij moet met je team uitzoeken wat er gebeurd is. Zijn het de Russen met een aanval? Is het zijn vrouw Melania? Zijn het misschien toch hackers die Donald Trump ontvoerd hebben en achter zijn geld aan zitten? Volg aanwijzingen en houd de tijd in de gaten. Aan jou de taak om de wereld te redden!

Coronel Kartracing

Een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of dagje uit met de familie? Bij Coronel Kartracing in Huizen ben je aan het juiste adres. Hier vind je de grootste Indoor Lasergame Arena, unieke Escape Rooms en een indoor Kartbaan met zowel snelle als langzame bochten. Maar daar blijft het niet bij, want Coronel heeft ook het meest uitdagende klimbos, een Virtual Reality Arena en Glow Midgetgolfbaan. Het is de plek als je op zoek bent naar een leuk dagje of avondje uit, zowel voor grote als kleine groepen, en leuk voor jong en oud.

Locatie

Havenstraat 295
1271 GD, Huizen

Deel deze tip: