Light Safari Beekse Bergen

Light Safari in Beekse Bergen (-16%)

Light Safari Arrangement – Beekse Bergen

Wil je Beekse Bergen vanaf 13.00 uur bezoeken inclusief Light Safari vanaf 17.00 – 20.30 uur? Boek dan via onderstaande deal een arrangement.

Bekijk deze deal

Bezoek Light Safari t/m 25 februari 2024

Beleef deze voorjaarsvakantie een onvergetelijk avontuur tijdens de allereerste editie van Light Safari in Safaripark Beekse Bergen. Terwijl de dieren zich terugtrekken voor de nacht, komen langs de wandelsafari in het Safaripark meer dan 3000 lichtgevende dieren, bloemen en planten tot leven. Laat je meevoeren langs de 2 kilometer lange wandelroute en ervaar de prachtige kleurrijk verlichte dieren en planten. 

Wanneer kun je Light Safari bezoeken?

Vanaf 7 december t/m 25 februari is het evenement Light Safari elke donderdag t/m zondag van 17:00 – 21:30 uur te bewonderen. In de kerst- en voorjaarsvakantie (23 december t/m 7 januari) is Light Safari elke avond bezoeken. De openingstijden zijn altijd van 17.00 – 21.30 uur.

Blijf slapen tijdens Light Safari

Combineer je bezoek aan Light Safari met een overnachting bij Beekse Bergen. Je profiteert het hele jaar door van scherpe aanbiedingen. Kom op korte termijn genieten met een mooie last-minute korting of wees zeker van de mooiste plek en maak gebruik van vroegboekkorting. Liever kamperen? Ontdek dan speciale aanbiedingen voor kampeerders.

GRATIS naar Beekse Bergen met Vakantiepark Dierenbos

Overnacht je in de periode van 7 december 2023 t/m 25 februari 2024 bij Vakantiepark Dierenbos? Dan heb je met de AttractiePas GRATIS TOEGANG tot de allereerste editie van Light Safari in Safaripark Beekse Bergen. Bekijk hier de exacte dagen en tijden om te kijken of je dit kan combineren met jouw verblijf.  

Boek nu een last-minute naar Vakantiepark Dierenbos!

Boek last-minute

Deel deze tip: