Giraffe

Goedkoopste deal Beekse Bergen

De goedkoopste tickets voor Safaripark Beekse Bergen! Met deze tijdelijke online actie koop je al tickets vanaf €17,50.

Bekijk deze deal

Dagtickets

Wil je op safari of komen spelen? Waar je ook voor kiest, bij Beekse Bergen wordt het een dag om nooit te vergeten. Koop je tickets voordelig online. Nu met een tijdelijke online actie voor het Safaripark: tickets v.a. €17,50!

Kom overnachten in Beekse Bergen

Blijf slapen tussen de wilde dieren! Combineer je dagje uit in Beekse Bergen met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties, zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Overnacht in het Safari Resort als je wilt slapen tussen de wilde dieren, verblijf in het Lake Resort en geniet van de prachtige bosrijke omgeving of kom kamperen.

Beekse Bergen is genomineerd!

Wij zijn door ANWB genomineerd voor ‘Leukste uitje van Nederland 2023’! Het Safaripark is voor de categorie ‘Landelijk’ genomineerd, en Speelland in de categorie ‘Provincie Noord-Brabant’. Daarnaast zijn ook de boomhutten op het Safari Resort genomineerd in de categorie ‘Meest bijzondere huuraccommodatie van Nederland’.

Waterpret in Beekse Bergen

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

Beekse Bergen abonnement

Wil je niet één keer, maar 100 keer van de glijbaan? Krijg je geen genoeg van de waverider? Geniet altijd van Speelland met een jaarabonnement!

Met een abonnement Beekse Bergen profiteer je van vele voordelen:

  • Onbeperkt toegang
  • Exclusieve events speciaal voor abonnementhouders
  • Korting op kinderfeestjes en overnachten
  • Korting bij andere dierentuinen en attractieparken
  • Korting op uitrijtickets
  • Korting tijdens je bezoek
  • Korting voor vrienden

Bekijk hier alle voordelen van een jaarabonnement Beekse Bergen.

Openingstijden Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is 365 dagen per jaar geopend. Bekijk hier de actuele openingstijden per dag.