Waterpret Dolfinarium

WaterPret in het Dolfinarium

Bezoek met mooi weer het spetterende waterpark in het Dolfinarium! Toegang tot WaterPret zit inbegrepen bij de entreeprijs. Het Dolfinarium is vanaf 1 mei t/m 30 september 2023 dagelijks tot 17.00 uur geopend. De openingstijden van het waterpark kunnen afwijken, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bekijk deze deal

De waterattractie Waterpret is een speeltuin waar kleine* én grote waterratten zich als een vis in het water voelen. Waterpret is:

  • geschikt voor jong* en oud
  • dé uitlaatklep voor jouw indrukken van alle dieren
  • een heerlijke verfrissing voor op een zomerse dag
* Waterpret is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Een hele, spetterende dag lang genieten!

Maak er een leuke lange dag van met het hele gezin, want er is voor ieder wat wils! Vanaf nu kunnen dierenliefhebbers én waterratten bij het Dolfinarium terecht. In het Dolfinarium kom je namelijk tegenwoordig niet alleen meer voor een dagje dierentuin, maar ook om lekker af te koelen tijdens een zomers dagje uit.

Jouw bezoek wissel je namelijk af met een bezoek aan de indrukwekkende nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica, de verschillende interactieve dierenpresentaties langs de Delta en bij het strand en natuurlijk een verfrissend bezoek aan Waterpret.

Roetsj jij mee van alle waterglijbanen?

Ga samen van de dubbele glijbaan, of roetsj door de kronkelende baan. De echte durfals kunnen hun geluk niet op, want sinds vorig seizoen is Waterpret nóg sneller en spannender! Ga van de hoogste en snelste waterglijbaan ‘De Wal-rush’, glij samen op een band naar beneden in ‘De Dolle Donut’, of glij door een wereld vol lichtjes in ‘De Zeevonk’. Spetterpret gegarandeerd dus!

Wedden dat als je Waterpret eenmaal ziet, je ook meteen wilt mee glijden? Of lekker wilt afkoelen? Neem dus je zwemspullen mee naar het Dolfinarium. Toch je badpak vergeten? Niet getreurd! Koop gewoon een nieuwe in souvenirwinkel De Grote Franjepoot. Zwemkleding is namelijk wel verplicht wanneer je van Waterpret wilt genieten. Bij Waterpret vind je ook toiletten en omkleedruimtes.

Kom ook het nieuwe strand aan het Veluwemeer uitproberen! Wil jij lekker relaxen terwijl de kids zich uitleven op de waterglijbanen, dan kan je nu kiezen voor de ligweide of het strand. En neem een duik in het Veluwemeer, dat wordt een heerlijke lange dag in het Dolfinarium!

Openingstijden

Waterpret is dagelijks geopend bij temperaturen vanaf 20 graden Celsius. De exacte openingstijd kan per dag verschillen.

Deel deze tip: