Klimbos

Klimbos Brabantse Wal, Achterhoek, Dordrecht, Veluwe of Gooi-Eemland (-14%)

Ga op een spannend avontuur in Klimbos Achterhoek, Brabantse Wal, Dordrecht, Veluwe of Gooi-Eemland! Verleg samen met je familie, vrienden, collega’s of date jouw grenzen en beleef 3 uur klimplezier.

Reserveer nu tickets met 14% korting voor slechts €21!

De deal

 • Dealoptie 1: Achterhoek, Brabanste Wal en Veluwe – Regulier ticket voor Klimbos, minimale lengte 1.40 m (t.w.v. €24,50)
 • Dealoptie 2: Achterhoek, Brabanste Wal en Veluwe – Junior ticket voor Klimbos, minimale lengte 1.20 m (t.w.v. €18,50)
 • Dealoptie 3: Dordrecht – Regulier ticket voor Klimbos, minimale lengte 1.40 m (t.w.v. €23,50)
 • Dealoptie 4: Dordrecht – Junior ticket voor Klimbos, minimale lengte 1.20 m (t.w.v. €17,50)
 • Dealoptie 5: Gooi-Eemland – Regulier ticket voor Klimbos, minimale lengte 1.40 m (t.w.v. €26)
 • Dealoptie 6: Gooi-Eemland – Junior ticket voor Klimbos, minimale lengte 1.20 m (t.w.v. €19)
 • Je kunt kiezen uit de volgende locaties: Achterhoek, Brabantse Wal, Dordrecht, Veluwe of Gooi-Eemland
 • Kies een geschikte route en geniet van maximaal 3 uur klimplezier! 
 • Verleg samen met je familie, vrienden, collega’s of date je grenzen 
 • Een paradijs vol avonturen voor jong en oud! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 december 2023
 • Reserveren is verplicht. Je dient via de website van Klimbos een datum en tijd te kiezen. Meer informatie vind je op de voucher 
 • Je ontvangt het officiële ticket na reservering bij het Klimbos 
 • Let op! Klimmen kan vanaf 6 jaar 
 • Met een voucher mag je 3 uur klimmen, inclusief de verplichte veiligheidsinstructie 

Locatie

Klimbos Veluwe

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Routebeschrijving

Klimbos Dordrecht

Baanhoekweg 53
3313 LP Dordrecht
Routebeschrijving

Klimbos Achterhoek

Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo
Routebeschrijving

Klimbos Brabantse Wal

Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom
Routebeschrijving

Klimbos Gooi-Eemland

Hoge Vuurseweg 9
3749 AB Lage Vuursche
Routebeschrijving

Over Klimbos Nederland

Een Klimbos alleen voor kinderen? Dacht het niet! Het is dé geschikte activiteit voor een teamuitje met collega’s, de hele familie of met vrienden. En ja natuurlijk, een klimuitje is ook heel leuk voor een kinderfeestje of met de klas. Elke klimroute heeft een eigen moeilijkheidsgraad. Je kiest zelf een route waarna je zelfstandig klimt. Vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1.20 m mag je starten met klimmen. 

Het bos is verdeeld in een junior- en reguliere bos. In het juniorbos vind je de oranje routes. Ideaal om mee te beginnen als je het een beetje spannend vindt. Ook als volwassene kun je kiezen voor een junior ticket. Dit is handig als je samen met jouw (klein)kind wil gaan klimmen. Voor kinderen is een Klimbos een spannend avontuur, waarbij ze grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier beleven.

Met een ticket mag je 3 uur klimmen, inclusief de verplichte veiligheidsinstructie. Met een regulier ticket mag je alle routes klimmen in het Reguliere bos, inclusief de junior routes. Voor het Reguliere bos moet je een lengte van 1.40cm hebben. 

Klimbos Achterhoek

Ontstressen en genieten van de natuur? Dat is mogelijk in het Ruurlose bos. Een plek vol met verrassingen. Je vindt hier Klimbos Achterhoek, een paradijs vol avonturen voor jong en oud. Een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten. Het is er allemaal. Dit Klimbos heeft 8 verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Kijk hier voor meer informatie over Klimbos Achterhoek.

Klimbos Brabantse Wal

Ben je klaar voor actie in de natuur? In Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is er uitdaging genoeg! In 2020 won Klimbos de bronzen award voor ANWB ‘Leukste uitje van Noord-Brabant’. Het Klimbos is nu nóg groter met een vrije val, bungee en een nieuwe junior route. Kijk hier voor meer informatie over Klimbos Brabantse Wal.

Klimbos Dordrecht

Geniet van het mooie natuurgebied en spot een bever! In de Biesbosch ligt Klimbos Dordrecht met maar liefst 7 routes. Een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten. Kies zelf je klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Kijk hier voor meer informatie over Klimbos Dordrecht. 

Klimbos Veluwe

Wil je komen klimmen in een écht Klimbos? Klimbos Veluwe in Apeldoorn is de plek voor jou. Na een wandeling door park Berg & Bos kom je uit op een prachtig Veluws bos. Hier vind je 10 klimavonturen voor jong en oud. Klik hier voor meer informatie over Klimbos Veluwe. 

Klimbos Gooi-Eemland

In Lage Vuursche ligt Klimbos Gooi-Eemland met maar liefst 11 klimroutes. Het is een waar klimparadijs en dat in de provincie Utrecht! Klim jij op 2 meter of 22 meter hoogte? Met een tokkelroute, moeilijke overgangen, grote netten een vrije val en een bungee is er genoeg te kiezen! Kijk hier voor meer informatie over Klimbos Gooi-Eemland.

Kijk voor meer informatie op de website van Klimbos Nederland.

Deel deze tip: