Escape Rooms Gent

4x leuke Escape Rooms in Gent

Ontsnap samen met jouw vrienden, familie of collega’s zo snel mogelijk uit deze leuke escape rooms in het centrum van Gent! De escape rooms zijn uiterst spannend, uitdagend en creatief. Te reserveren voor 2 personen of groepen met maximaal 8 personen. Exit Games in Gent biedt ook 2 escape rooms aan met de mogelijkheid om met 2 groepen van max. 8 personen het tegen elkaar op te nemen.

ALCATRAZ I

De maximum security gevangenis waar beroemde misdadigers zoals Al Capone en de ‘Birdman’ de gangen onveilig maken. De directie is ervan overtuigd dat niemand ooit uit deze “Hel” kan ontsnappen… althans niet levend.

In één van de goed beveiligde cellen zit echter een heel speciale gevangene, waarvan jullie zeker weten dat hij onschuldig is…. Jullie plan om hem te bevrijden werd reeds tot in detail uitgewerkt. Dankzij een corrupte bewaker krijgen jullie vrije doorgang tot vlakbij zijn cel. Nu is het jullie beurt maar de tijd dringt! Jullie hebben slechts 60 minuten …of Alcatraz sluit onherroepelijk terug zijn deuren met enkele onverwachte extra gevangenen op zijn “gastenlijst”.

ALCATRAZ II

Deze escape game is identiek aan Alcatraz I. Houd je van competitie en wil je het beter doen dan een ander groep? Boek dan de 2 games tezamen en speel tot 16 personen in dezelfde game. 

Alcatraz I & II kunnen ook afzonderlijk geboekt en onafhankelijk van elkaar gespeeld worden.

Prijzen

De prijzen zijn gebaseerd op het aantal personen, zie hieronder:

6-7-8 personen: €22,50 p.p.
4-5 personen: €25 p.p.
3 personen: €30 p.p.
2 personen: €40 p.p.

THE GREAT DETECTIVES

De beroemdste detectives zijn er niet in geslaagd een consensus te bereiken over een mysterieus raadsel. Jullie nemen, als onmisbare assistenten, op eigen houtje het onderzoek over…zonder hun toestemming weliswaar. Wees dus snel, want de top-detectives hebben slechts 1 uur pauze genomen.

Sherlock Holmes, Hercule Poirot, Miss Marple,…het zijn maar enkele van de meest befaamde speurneuzen die hier in allerijl zijn samengekomen om een groot raadsel op te lossen. Ondanks hun specifieke capaciteiten, zijn ze er nog niet in geslaagd een oplossing te vinden. Verbijsterd en in onderlinge discussie geraakt, hebben zij besloten een kleine pauze in te lassen om even tot rust te komen. Jullie kunnen als assistenten van deze top-detectives, van de gelegenheid gebruik maken om eindelijk zelf in de spotlights te treden. Maar haast je want binnen een uurtje zijn ze terug en zij dulden echt geen ‘pottenkijkers’.

Prijzen

De prijzen zijn gebaseerd op het aantal personen, zie hieronder:

6-7-8 personen: €22,50 p.p.
4-5 personen: €25 p.p.
3 personen: €30 p.p.
2 personen: €40 p.p.

THE LAB

Frank Zinnig, professor in Biotechnologie en Informatica, is spoorloos verdwenen. Zijn experimenten zijn alles behalve… menselijk. Ga op zoek naar sporen in zijn labo om zo te achterhalen waar de professor zich bevindt. Let op, het labo zit vol gevaren. Hou de tijd dus in de gaten en zorg dat je binnen de 60 minuten terug buiten bent.

Probeer zijn wetenschappelijke ontdekkingen te ontcijferen, vind de professor en stop zijn waanzinnige experimenten! Maar let op: jouw voorgangers die te lang in zijn labo vertoefden, kwamen nooit meer terug. Verlies de tijd dus niet uit het oog!

Prijzen

De prijzen zijn gebaseerd op het aantal personen, zie hieronder:

6-7-8 personen: €22,50 p.p.
4-5 personen: €25 p.p.
3 personen: €30 p.p.
2 personen: €40 p.p.

TIME MACHINE RACE I (90′)

Professor Temorax nodigde jullie uit op zijn landhuis, waar hij een spectaculaire demonstratie gaf van zijn laatste uitvinding die de geschiedenis van de mensheid voor goed zal veranderen…een echt werkende Teletijdmachine!

Tijdens de demonstratie van zijn teletijdmachine, heeft professor Temorax zijn genodigden als onvrijwillige proefpersonen in de tijd terug geslingerd. Jullie hebben slechts 90 minuten om doorheen de tijd drie kristallen te verzamelen die de poort naar het heden terug kunnen openen. De reis zit vol obstakels en gevaren. Niet iedereen zal kunnen ontsnappen aan de eeuwige vergetelheid in tijd en ruimte!

TMR II (90′)

Deze escape game is identiek aan TMR I. Deze game is het summum van de competitie: je kan er elkaar saboteren, of elkaar helpen. Meerder game ruimtes komen uit in één gezamenlijke gang: laat het competitie best in je los.

TMR I en II kunnen ook afzonderlijk geboekt en onafhankelijk van elkaar gespeeld worden.

Prijzen

De prijzen zijn gebaseerd op het aantal personen, zie hieronder:

8 personen: €29 p.p.
7 personen: €31 p.p.
6 personen: €33 p.p.
4 personen: €39 p.p.

Teambuilding Deals

Uniek in België: speel met 2 groepen van maximaal 8 personen tegen elkaar op dezelfde games! Kies uit 3 unieke teambuilding deals:

Team Battle

Game + 1 drankje: €25 p.p.

Games & Apero

Game + 1 uur open bar: €30 p.p.

Celebrate a Target

Game + 2 glazen bubbels: €30 p.p.

Escape Room Cadeaubon

Wil jij graag iemand verrassen of bedanken? Doe een ervaring in een escape room cadeau aan jouw familie, vrienden of collega’s. Koop hier je giftcard en schenk hen een unieke ervaring bij Exit Games! Geldig in alle escape rooms van Gent en Brugge.

Bekijk de website van Exit Games voor meer informatie.

Deel deze tip: