KortingsPret.nl

Kortingen en acties voor de leukste dagjes uit!

Concerten & Shows

Tina Turner Musical (-30%)

Tina Turner Musical

Extra voordelig last-minute naar de Tina Turner Musical in het Beatrix Theater Utrecht! Wil jij met je eigen ogen zien waarom deze rockende voorstelling genomineerd was voor maar liefst 7 Musical Awards en genieten van het inspirerende levensverhaal van The Queen of Rock-‘n-roll? Boek nu tickets voor TINA – De Tina Turner Musical en ontvang 30% korting per ticket.

Bekijk deze deal

Het enige echte indrukwekkende levensverhaal van ‘The Queen of Rock-’n-Roll’ is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Dit is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. De musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Beleef, hoor en voel dit inspirerende verhaal en mis het niet!

Overweldigend, inspirerend en onvergetelijk: TINA – De Tina Turner Musical

TINA – De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA – De Tina Turner Musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’.

Dit inspirerende verhaal moet je horen, beleven en voelen: mis het niet en boek nu!

Beatrix Theater
⁠Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht

Comments are ClosedHome"; Over"; Contact"; Cookies & Privacy";