KortingsPret.nl

Kortingen en acties voor de leukste dagjes uit!

Concerten & Shows, Pretparken

Tina Festival in Duinrell €10 Zomerkorting

Tina Festival

Tina Festival is het allerleukste feestje van het jaar! Kom op 17 en 18 september naar attractiepark Duinrell in Wassenaar. Een weekend lang shoppen, swingen bij optredens, gillen in attracties, leuke workshops volgen en de tofste YouTubers en TikTokkers spotten. Je kunt één dag komen, maar ook een heel weekend! Koop nu je kaartjes met €10 korting.

Bekijk deze deal

Het feestje van je dromen!

Verwonder en verbaas je op 17 en 18 september op Tina Festival 2022! Waar alles kan en mag. Laat je creativiteit op de loop op de allertofste workshops, maak foto’s in coole omgevingen, laat je dromen uitkomen en ontmoet je favo TikTokker of YouTuber. Dans en zing mee met de coolste artiesten en shop tot je erbij neervalt! Doe je ook een ritje in de achtbaan of plons je liever in het Tikibad? Op Tina Festival kan en mag het allemaal!

LAAT JE DROMEN UITKOMEN IN DE WONDERLIJKE WERELDEN VAN TINA FESTIVAL

MEET & GREETS

Droom je er al jaren van om jouw favo YouTuber, TikTokker of artiest te ontmoeten? Wie weet wordt jouw droom werkelijkheid tijdens een meet & greet! 

WORKSHOPS

In slaap vallen tijdens Tina Festival? Echt niet! Jij hoeft je geen moment te vervelen, want ook dit jaar zijn er toffe workshops te volgen.

OPTREDENS

Sta je te springen om een geweldig optreden van de tofste artiesten te zien? Gelukkig, want je spot megaveel leuke sterren op het podium!

EN OOK NOG…

Uiteraard is er nog veel meer te beleven! In de achtbaan, shoppen bij je favo merk en een heleboel toffe verrassingen. 

Comments are ClosedHome"; Over"; Contact"; Cookies & Privacy";