Universiteit van Nederland Live

Universiteit van Nederland Live – Wetenschap voor iedereen (-€2)

Live theatercolleges door topwetenschappers

In ‘Wetenschap voor iedereen’ worden live theatercolleges gegeven door topwetenschappers. Geen ellenlange praatjes, maar goede interactieve verhalen waar je wat van opsteekt en om kan lachen. Zo blijkt iets onbenulligs soms ineens toch heel waardevol als je er met een wetenschappelijke blik naar kijkt.

De colleges en experimenten gaan over thema’s als geld, het klimaat, AI/toekomst, liefde/seks, gezond leven, muziek, brein, cultureel erfgoed, crime, voedsel, ruimte(vaart), evolutie/dierenrijk, natuur-/scheikunde en geschiedenis.

Voor de Universiteit van Nederland hoef je geen diploma te hebben, iedereen is welkom. De Universiteit van Nederland, met maandelijks een bereik van 1,2 miljoen volgers, brengt met deze Live show de wetenschap dichter bij jou. En dat onder de bezielende leiding van presentator en comedian Fuad Hassen.

Want wetenschap is leuk en voor iedereen.

Reserveer nu tickets met €2 KORTING voor €21!

Bekijk deze deal

De deal

  • Entreeticket ‘Wetenschap voor iederen’ met €2 korting

Hoelang duurt de voorstelling?

  • Het theatercollege Wetenschap voor iedereen duurt 2 uur en 5 minuten. Er is een pauze in de voorstelling, waardoor de totale duur op circa 2 uur en 30 minuten uitkomt. 

Speeldata

  • 8-03-2024/20.00 uur – De Kring Roosendaal
  • 13-03-2024/20.00 uur – Schouwburg Concertzaal Tilburg
  • 15-03-2024/20.00 uur – De Kom Stadstheater Nieuwegein
  • 21-03-2024/20.15 uur – Stadstheater Zoetermeer

Deel deze tip: