The Bodyguard Musical

The Bodyguard Musical (-25%)

 2,631 aantal keer bekeken

Slechts 5 maanden in Nederland te zien vanaf 30 maart t/m 27 augustus 2023

Wanna dance with somebody? Dan hebben wij goed nieuws voor je, The Bodyguard Musical keert voor slechts 5 maanden terug in het Beatrix Theater Utrecht! Zo krijg je tóch nog de kans om deze theatersensatie te beleven, die eerder al 850.000 bezoekers trok. Mis het niet!

Reserveer nu tickets met 25% korting vanaf €47,30

Bekijk deze deal

Tip: via deze deal kun je bij het bestellen van je tickets direct jouw eigen zitplek kiezen

De deal

  • 2e ticket 50% korting
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • Kies je eigen zitplek(ken)
  • Slechts 5 maanden te zien!

Locatie

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht

Bepaal hier jouw route naar het Beatrix Theater.

Over The Bodyguard Musical

The Bodyguard is een musical, popconcert, thriller en love story in één. Je voelt de spanning en verleiding. Bovendien komen alle grote hits van Whitney Houston voorbij, zoals ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘I Will Always Love You’. 

Frank Farmer, voormalig agent van de Secret Service, wordt door popster Rachel Marron ingehuurd als bodyguard om haar te beveiligen tegen een psychopaat. Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker, of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging?

Speeldata 

Vanaf 24 maart 2023 t/m 27 augustus 2023.

Bereikbaarheid & parkeren

Met de auto

In de straten rondom het Beatrix Theater kun je niet gratis parkeren. Vlakbij het theater vind je een aantal parkeergarages. Deze zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, geopend:

⁠Parkeerterreinen Jaarbeurs P1 en P3
Jaarbeurs P1 en P3 liggen tegenover het Beatrix Theater, op zeer korte loopafstand. In het centrum van Utrecht zijn er ook andere parkeerterreinen die als P1 of P3 zijn aangeduid. Let daarom goed op de borden Jaarbeurs P1 en P3.

Parkeergarage Croeselaan
Deze garage bevindt zich onder het Jaarbeursplein tegenover het Beatrix Theater.

Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de Theaterkassa en in de Theatershop van het Beatrix Theater. Zo hoef je niet in de rij voor de betaalautomaat te staan. Uitrijkaarten voor Jaarbeurs P1 en P3 kosten € 17,50 en zijn 12 uur geldig. Uitrijkaarten voor Croeselaan kosten € 14,20 en zijn 6 uur geldig.

⁠Met het openbaar vervoer

Het Beatrix Theater ligt naast het Utrecht CS en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voor reisinformatie op 9292.nl

Deel deze tip: