Pietje Bell Musical

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand (-€5)

Te zien vanaf 1 oktober 2023 t/m 24 februari 2024 in diverse theaters in Nederland

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand! Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart. Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.

Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. Beleef een onvergetelijke avond of middag vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes!

Reserveer nu tickets met €5 korting!

Bekijk deze deal

Maximaal 4 kaarten per boeking. OP=OP

De deal

  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • Maximaal 4 kaarten per boeking
  • Dit aanbod is geldig op basis van beschikbaarheid
  • Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen
  • De getoonde ticketprijzen zijn exclusief servicekosten van NTK ter hoogte van 3,50 per boeking
  • Het is niet mogelijk om na jouw boeking de reservering te wijzigen of te annuleren
  • Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend

Over Musical Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Deel deze tip: