Grease Musical

Grease Musical (-25%)

Feelgood musical Grease is een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle bekende hits. Nog slechts tot eind oktober staat Grease in de Nederlandse theaters. Mis het niet!

Bestel nu met ANWB 1e rang tickets met €25% KORTING!

Bekijk deze deal

Over Grease Musical

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Cast

Danique Graanoogst is Sandy en Tristan van der Lingen Danny, Marjolijn Touw speelt de schooldirecteur, William Spaaij is Vince Fontaine, Esmée Dekker vertolkt de rol van Rizzo en Jonathan Vroege kruipt in de huid van Kenickie.

Nog geen ANWB lid?

Wist jij dat je als ANWB-lid korting krijgt op meer dan 3000 uitjes? Een lidmaatschap is al verkrijgbaar vanaf €15,50 per jaar!

Meld je aan

Deel deze tip: