Wintercircus Hilversum

Wintercircus Hilversum (-45%)

Vanaf 23 december t/m 7 januari 2024

Wintercircus Hilversum keert deze kerstvakantie weer terug! Mooier, magischer en sterker dan ooit te voren. Genieten in sprookjesachtige en verwarmde circustenten van sensationele acts vol humor en acrobatiek. Bezoek dit circus in Hilversum vanaf 23 december t/m 7 januari 2024.

Bestel nu tickets met 45% KORTING voor €15!

Bekijk deze deal

De deal

  • Entreeticket voor Wintercircus Hilversum (t.w.v. €27,50)
  • Een programma vol humor, acrobatiek en sensationele circusacts
  • Optimaal genieten in sprookjesachtige en verwarmde tenten
  • De perfecte mix tussen gerenommeerde circusacts en jong aanstormend talent
  • Perfect uitje met het gezin tijdens de kerstvakantie

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag en tijd
  • Te bezoeken van 23 december t/m 7 januari 2024
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Locatie: Kininelaantje 9, Hilversum
  • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 401 05 89

Locatie

Wintercircus Hilversum
Kininelaantje 9
1243 LD Hilversum
Routebeschrijving

Over Wintercircus Hilversum

Bezoek van 23 december t/m 7 januari 2024 de 8e editie van het gezelligste familie uitje tijdens de kerstvakantie, Wintercircus Hilversum!

In het magische winterdecor zullen de spreekstalmeester Robert Ronday en de doldwaze Libello Clowns weer terugkeren voor wederom een prachtig circus spektakel. Zij zullen vergezeld worden door internationale artiesten van over heel Europa. 

Zo presenteert de Deense circusprinses Nathalie Enoch de niet vaak voorkomende circuskunst van antipode, waarbij zij met o.a. tapijten en voetballen via haar voeten jongleert!

Spanning en sensatie brengt de Italiaanse Yuri Caveagna met zijn rola-bola act. Nog niet eerder vertoond in Wintercircus Hilversum! Samen met zijn vrouw Veronica presenteren zij ook nog een zeer spannende kruisboogact waar zij iedere keer weer het publiek op het puntje van hun stoel weten te krijgen.

Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer talent van eigen bodem te zien in het programma. Voor deze editie zijn dat Tobit & Jasmijn, die een romantische luchtact vertonen en daarnaast acrobatiek en balans combineren in hun duo-fiets act. Uniek!

Wintercircus Hilversum probeert altijd acts te vinden die zij nog niet eerder hebben vertoond en ze zijn blij dat hun het dit jaar wederom is gelukt. Zo is ook te zien: de Spaanse familie Guerrero waar de vader via een springplank zijn dochters meters de lucht in lanceert én ook zelf weer opvangt.

Dus komt dat zien, en beleef de magie van Wintercircus Hilversum!

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren rondom de arena. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Voor meer informatie bekijk de website van Wintercircus Hilversum.

Deel deze tip: