Hans Klok

Show Hans Klok & Friends 1+1 gratis ticket

Beleef de magie van Hans Klok and Friends! Vanaf april t/m augustus te zien in Eindhoven, Soest, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Sensatie voor het hele gezin!

Uitverkocht

Over de Hans Klok & Friends deal

Hij is de snelste illusionist ter wereld en terug in Nederland. Hans Klok gaat met de nieuwe mega productie ‘Hans Klok & Friends’ op tournee en presenteert wereldberoemde en verbazingwekkende tricks aan het publiek. De voorstelling vindt plaats in een moderne theatertent en is het vervolg op de show waarmee de illusionist vorig jaar door heel Nederland reisde. Pers en publiek ontvingen de comeback tournee van Hans Klok met juichende reacties. Een vervolg kan dan ook niet uitblijven. De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spannender, nog spectaculairder en nog mooier. Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. ‘Hans Klok & Friends’ is de entertainment sensatie van het nieuwe seizoen. Mis het niet en reserveer direct de beste plaatsen!

De deal op een rijtje

  • Ontvang elke 2e ticket gratis
  • Ruim 90 minuten spektakel
  • Magische familieshow met illusies, acrobatiek en comedy

Bijzondere ambiance

‘Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer wachten foodtrucks en bars op het publiek. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt. De theatertent biedt tijdens de voorstelling optimaal bezoekerscomfort en vanaf alle plaatsen is het zicht op de bühne goed. ‘Hans Klok & Friends’ is geschikt voor alle leeftijden en slechts in een beperkt aantal steden te zien. Snel reserveren is raadzaam om teleurstelling te voorkomen. Beleef de ultieme spektakelshow van het nieuwe seizoen, vergeet uw zorgen en geniet van negentig minuten vol magie, acrobatiek en comedy.

Concerten & Shows van Hans Klok & Friends

  • Amsterdam: 2 juli t/m 17 juli
  • Rotterdam: 22 juli t/m 7 augustus
  • Den Haag: 13 augustus t/m 28 augustus