K3 Kom Erbij Show – 1e rang tickets €5 korting

Eindelijk is K3 weer compleet! Julia zal voortaan naast Marthe en Hanne dansen, zingen en schitteren op het podium. Ze hebben jullie wel hard nodig om Julia welkom te heten. Kom daarom naar deze show en zing extra hard mee, dans de benen van je lichaam en gil de longen uit je lijf zodra het feest losbarst.

Bestel nu en ontvang €5 korting op de 1e rang op 25 september om 10:30 in Den Haag of op 1 oktober om 10:30 in Rotterdam!

Bekijk deze deal

Deal op een rijtje

  • Krijg €5 korting op 1e rang tickets
  • Voor de shows in Den Haag en Rotterdam
  • Beleef deze show overdag (10.30 uur)
  • Makkelijk bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto

Data & locatie

World Forum Den Haag
25 september om 10.30 uur
Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag

Rotterdam Ahoy (RTM Stage)
⁠1 oktober om 10.30 uur
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Bereikbaarheid & parkeren

World Forum Den Haag
Is goed bereikbaar, zowel met de trein als met de auto. Er is een eigen parkeergarage. Daar geldt een uurtarief van 4 euro.

Rotterdam Ahoy
Is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in minder dan 5 minuten naar Ahoy. Er is een tijdelijke herinrichting van busstation Zuidplein, dus plan je reis van tevoren in. Ook heeft Rotterdam Ahoy een eigen parkeerterrein. Hier kan tegen betaling geparkeerd worden.

Er zijn E-laadpunten beschikbaar, net zoals parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Kleurplaat

Bereid je alvast thuis voor en download de speciale kleurplaat. Neem ‘m mee naar de show zodat je actief kunt meedoen!

Eten & drinken

World Forum Den Haag beschikt over zowel een café als restaurant om na te kunnen genieten van de show. Let op: het is hier alleen mogelijk om te pinnen!

Rotterdam Ahoy heeft 2 verschillende restaurants waar je na de show ook nog kunt nagenieten. Er is een ruime selectie aan eten en drinken. Tijdens het evenement zijn er ook diverse snacks en zoetigheden verkrijgbaar.