Alain Clark Father & Friends

Alain Clark Concert 2023 (-€13)

Alain Clark ft. Father & Friends in Concert in AFAS Live Amsterdam

Op 17 december 2023 staat Alain Clark in AFAS Live in Amsterdam! Dit om het 15-jarig jubileum van zijn doorbraak met zijn album ‘Live It Out’ te vieren, met daarop klassiekers als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘This Ain’t Gonna Work’.

De komende maanden zal Alain Clark nog meer artiesten uitnodigen die begeleid zullen worden door zijn elfkoppige band. De kleurrijke blazers, de stevige ritmesectie en de aanstekelijke melodieën zijn goede voorboden voor een spectaculaire liveshow zoals we die van hem als ras-entertainer gewend zijn. Niet alleen de grote hits van ‘Live It Out’ zullen voorbijkomen, ook wordt er teruggeblikt op de succesvolle periode die hierop volgde. Het wordt een feel good avond waarbij positiviteit centraal staat.

Reserveer nu tickets met €13 KORTING!

Bekijk deze deal

De deal

  • Entreeticket Alain Clark in Concert
  • 20:00 uur Aanvang
  • Geen pauze

Datum

17 december 2023

Locatie

AFAS Live
Johan Cruijff Boulevard 590
1101 DS Amsterdam

Bereikbaarheid

Plan hier uw route

Meer informatie over Alain Clark ft. Father & Friends

Dit album markeerde niet alleen de start van zijn carrière, ook is zijn single ‘Father & Friend’ tot op de dag van vandaag één van zijn grootste hits. Al 15 jaar zingt hij deze samen met zijn vader. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat zijn vader als eerste gastartiest bij het concert ‘Alain Clark in Concert ft. Father & Friends’ wordt aangekondigd.

Dat Alain dit jubileum groots wil vieren heeft voor hem een duidelijke reden: “Mijn vader is inmiddels 75 maar nog fit, gezond en goed bij stem, dit is wat mij betreft het moment waarop ik met iedereen mijn carrière kan vieren. Er wordt mij regelmatig gevraagd hoe het is om met mijn vader te kunnen zingen en ik besef maar al te goed hoe bijzonder en waardevol dat is. Het wordt dus ook echt een viering van alle mooie herinneringen die we samen hebben mogen maken”, aldus Alain Clark.

Deel deze tip: