Bowie Concert

Tickets Bowie Concert (-40%)

Het Bowie Concert 2022 – vanaf 8 september t/m 5 november 2022 te zien in Amsterdam, Groningen, Den Bosch en Rotterdam.

De kaartverkoop voor deze gelimiteerde en exclusieve concertreeks is van start gegaan. Mis het niet! Een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden, David Bowie. Een immense liveband die alle bekende hits waaronder ‘Heroes’, ‘China Girl’, ‘Under Pressure’ en ‘This Is Not America’ ten gehore brengt. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. Reden voor een eerbetoon waarbij topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Te zien in Amsterdam (AFAS Live), Groningen (Martini Plaza), Den Bosch (Mainstage) en Rotterdam (Ahoy-RTM Stage).

Bestel nu jouw tickets met 40% korting vanaf €26,40!

Bekijk deze deal

De deal op een rijtje

  • Je ontvangt je ticket(s) direct in je mailbox
  • Je bestelt je ticket(s) via AD Webwinkel bij Eventim
  • Tot 40% korting op de voorstellingen op verschillende locaties

Ode aan een wereldster

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van ‘Het BOWIE Concert 2022’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim vijftien artiesten. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij.

Hoofdrol voor de muziek

Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van ‘Space Oddity’ tot ‘Let’s Dance’ en ‘Life on Mars’. De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan. Drie verschillende zangers vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. ‘Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Data & locaties

8 en 9 september 2022, MartiniPlaza in Groningen
10 september 2022, AFAS Live in Amsterdam
7 en 8 oktober 2022, Mainstage Brabanthallen in Den Bosch
4 en 5 november 2022, RTM Stage Rotterdam Ahoy in Rotterdam