Tweede Wereldoorlog in Kleur

Tweede Wereldoorlog in Kleur

De nieuwste boekencollectie in kleur over de Tweede Wereldoorlog

WO2 IN KLEUR van Kick uitgevers is een vierdelige boekenreeks die de hele periode van de Tweede Wereldoorlog omvat, waarbij de focus op Nederland en België ligt.

De prachtig geïllustreerde boeken tonen de magie van het inkleuren, het werk van Jakob Lagerweij, één van ’s werelds beste colouristen. Hij weet als geen ander de historie tot leven te wekken.

De begeleidende teksten zijn van Jaap Visser, Matty Verkamman en Ad van Liempt. Kick uitgevers neemt de kijkers en lezers mee op een buitengewoon fascinerende tijdreis door de meest bewogen periode van de vorige eeuw.

Bestel nu voor €119,99!

Bekijk deze deal

De deal

  • Blijvende indrukken van de Tweede Wereldoorlog
  • De Tweede Wereldoorlog zoals deze nog nooit was te zien
  • In kleur

Over de Tweede Wereldoorlog in Kleur

WO2 IN KLEUR – Kick uitgevers. Met kleurimpressies van Jakob Lagerweij en teksten van Jaap Visser, Matty Verkamman en Ad van Liempt.

De vierdelige collectie bestaat uit:

Deel I: Onheil

Dit boek begint met de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog, waarvan de onheilspellende uitkomst de opmaat naar de Tweede Wereldoorlog zal zijn. De opkomst van Adolf Hitler, die Duitsland in de greep van het nazisme neemt, de mobilisatie in Nederland en België en de Duitse inval in mei 1940 worden uitgebreid en indringend getoond en beschreven, tot aan de Slag om Frankrijkhet Wonder van Duinkerken en de eerste oorlogsmaanden in Nederland en België, waarin de bezetter nog probeert vrienden te maken onder het Arische broedervolk.

Bestel nu voor €29,95!

Bekijk deze deal

Deel II: Onderdrukking

Hierin: De Slag om Engeland, het dagelijks leven in bezet Nederland en België, de collaboratie én het groeiende verzet tegen de grimmiger wordende Duitse overheersing en het begin van de jodenvervolging.

Bestel nu voor €29,95!

Bekijk deze deal

Deel III: Strijd

Hierin: De ommekeer in de strijd, Duitsland verliest terrein op alle fronten. Het almaar zwaarder wordende dagelijks leven in Nederland en België, het fellere verzet, de collaboratie en de terreur tegen de joden. D-Day en de bevrijding van België en het zuiden van Nederland. Operatie Market Garden en de Slag om de Schelde.

Bestel nu voor €29,95!

Bekijk deze deal

Deel IV: Bevrijd

Hierin: Het Ardennenoffensief, de bevrijding van Nederland en de capitulatie van Nazi-Duitsland op 8 mei 1945, VE-Day(Victory in Europe). Ook: de afloop van de oorlog in Zuid-Oost Azië, de overgave van Japan op 15 augustus 1945, het einde van WO 2.

Bestel nu voor €29,95!

Bekijk deze deal

Deel deze tip: