Tina Abonnement

Tina Abonnement + 4 GRATIS Abonnee-edities (-29%)

Tijdschrift Tina is het leukste meidenblad van Nederland voor meiden tussen de 8 en 12 jaar. Het tijdschrift staat vol met leuke en spannende stripverhalen van stripheldinnen zoals de tweeling Suus & Sas en blunderkoningin Noortje. Maar Tina biedt meer dan alleen strips. Je leest wekelijks de tofste interviews met jouw favoriete sterren, gigagoeie tips, leuke DIY’s en recepten waarmee je direct aan de slag kunt, grappige quizzen, en lijstjes, posters en kledingtips.

Bestel nu met 29% KORTING voor €2,95!

Bekijk deze deal

De deal

  • Wekelijks Tina (52 nummers)
  • Toegang tot de digitale editie
  • 4 GRATIS Speciale Abonnee-edities

Voordelen Tina abonnement

Als abonnee van Tina profiteer je van veel voordelen. Je ontvangt Tina iedere week in je brievenbus en je kunt het tijdschrift gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Ook krijgen abonnees 4x per jaar een unieke Tina Special thuisgestuurd. Deze zijn exclusief voor abonnees en niet in de winkel te koop. Nog meer voordelen voor abonnees lees je hier.

Tina Festival

Voor alle Tina fans organiseert Tina elk jaar het Tina Festival in Duinrell! Op deze dag kun je heel veel andere Tina fans en natuurlijk jouw favo sterren spotten. Als abonnee word je voor deze dag uitgenodigd en ontvang je een speciale Tina Festival korting. Lees meer over het tofste meidenfeest van het jaar op Tinafestival.nl. Of boek direct jouw Duinrell overnachting en bezoek GRATIS het Tina Festival!

Tina abonnementen met korting

Alle Tina aanbiedingen vind je op abonnement.tina.nl. Tina heeft abonnementen met korting en regelmatig zijn er ook abonnementen met een cadeau zoals een dekbed of een tas.

Geef een Tina abonnement cadeau

Wil je een Tina abonnement cadeau doen aan een vriendin? Dat kan! Alle Tina cadeau abonnementen stoppen automatisch.

Wil jij jouw spreekbeurt houden over Tina?

Spreekbeurten komen elk schooljaar terug. Maar waar ga je dit jaar nou weer over vertellen? Over Tina natuurlijk! Wanneer en hoe is Tina ontstaan? Hoe worden de verhalen en strips gemaakt? Wat was vroeger de voorkant van Tina? En hoe blijft Tina altijd superleuk? Genoeg te vertellen over jouw favoriete blad! Je vindt hier een kant-en-klare spreekbeurt over Tina. Neem het niet letterlijk over, maar gebruik dingen die jij leuk vindt om te vertellen. Veel succes!

Deel deze tip: