MegaFox Paneelverwarming

MegaFox Slimme Paneelverwarming 1500W (-64%)

Loading

Energiezuinige heater, bespaar direct op gaskosten!

Nu de gasprijzen fors gestegen zijn zoeken we massaal naar effectieve en zuinige manieren om ons huis te verwarmen. Met deze slimme paneelverwarming van MegaFox maak je iedere ruimte in je huis snel lekker warm. Deze paneelverwarming heeft een slank ontwerp, is instelbaar op 3 verschillende warmtestanden en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Bestel nu met 64% korting voor slechts €109!

Bekijk deze deal

Paneelheater met timerfunctie, Wifi-connectie en touch screen

De MegaFox elektrische verwarming is voorzien van 3 automatische verwarmingsstanden: Eco, Comfort en Antivries. Eco is een extra zuinige instelling, Comfort houdt de temperatuur comfortabel en constant, en in de Antivriesstand zorgt de kachel ervoor dat de temperatuur van de kachel boven de 5°C blijft. De maximaal instelbare temperatuur is 50°C; ideaal voor het snel opwarmen van koude kamers.

In welke ruimtes kan je de MegaFox paneelverwarming gebruiken?

Deze heater is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis en ideaal voor in de slaapkamer, woonkamer, werkkamer, badkamer, toilet of garage. Maar ook zeer geschikt voor (bij)verwarming op zolder of hobbyruimte. In iedere ruimte waarin je beschikt over een stopcontact is de MegaFox slimme paneelverwarming te gebruiken! 

Elektrische kachel met timerfunctie en eenvoudige bediening

Kom je liever niet thuis in een koud huis? Of wil je niet vergeten de verwarming uit te zetten voordat je naar bed gaat? Gebruik dan de handige timerfunctie; deze heeft een tijdbereik van 1-24 uur en is te bedienen via het touch screen paneel, de afstandsbediening (meegeleverd) of via de gratis Tuya app op afstand. Dus ben je vergeten voor vertrek je verwarming in te stellen? Dan doe je dit eenvoudig op afstand, waar je ook bent. Stel via de slimme scenario`s in de app in wanneer de heater in- of uitschakelt, of verander de temperatuur op basis van het weer of tijdstip. Zo geniet je wanneer jij wilt van comfortabele warmte in huis.

Slimme verwarmer met een hoge levensduur

De MegaFox paneelverwarming is gemaakt van extra sterk gehard glas en heeft aluminium verwarmingselementen met een hoog rendement. Hierdoor verwarm je de ruimte extra snel waardoor je er altijd comfortabel kunt verblijven. Daarnaast heeft het paneel een lange levensduur, is de verwarming geurvrij en geruisloos en maak je hem eenvoudig schoon.

Hoe monteer je de MegaFox Slimme Paneelverwarming?

In het pakket van de heater vind je alles wat je nodig hebt om het paneel meteen te monteren en in gebruik te nemen: montagebeugels en schroeven voor montage aan de wand en 2 voeten voor een vrijstaande installatie op de vloer. Zorg ervoor dat de heater niet direct in aanraking kan komen met gordijnen of meubilair en lees voor montage de handleiding voor in acht name van de minimale afstanden tussen vloer en plafond en andere handige tips.

Veilig gebruik voor iedereen

Heb je kleine kinderen? Maak dan gebruik van het ingebouwde kinderslot op het verwarmingspaneel! Deze schakel je eenvoudig in via het touch screen van de heater. Dankzij de dubbele oververhittingsbeveiliging wordt voorkomen dat de verwarming te heet wordt; bij een te hoge temperatuur slaat hij automatisch af. En als laatste is de kachel uitgerust met een val- en kantelbeveiliging. Valt de kachel om, of kantel je hem zelf? Dan gaat hij vanzelf uit.

Inhoud pakket

Specificaties

 • Vermogen: 1500W
 • 210-240 V / 50~60Hz
 • Nominale verwarmingscapaciteit 2kW
 • Afmetingen: 67 x 22 x 42,5cm
 • Temperatuur instelbaar van 5-50°C 
 • Geschikt voor ruimtes tot +/- 20-40m²
 • Gewicht: 8kg
 • IP24 spatbestendig
 • Let op: niet geschikt voor gebruik buiten
 • Voorkom direct contact met water
 • Lees voor gebruik de bijgeleverde handleiding aandachtig door

Deel deze tip: