Gas Saver

Besparen op uw gasverbruik met de Gas Saver® (-44%)

U wilt toch zeker ook tot wel 28% besparen op uw gasverbruik? De Gas Saver® is geschikt voor alle GAS branders, CV installaties, combiketels, boilers en geisers.

Wanneer gas onder de Gas Saver® doorstroomt, optimaliseert het verbrandingsproces. De verbranding van brandstof (gas) zal efficiënter zijn terwijl de uitstoot wordt verminderd. Het apparaat kan uw gasverbruik tot wel 28% of meer verminderen, geeft hoge prestaties en laat een lagere uitstoot zien.

Bespaar direct op uw gasverbruik en bestel de Gas Saver voor slechts €149,95!

Bekijk deze deal

Hoe het werkt de Gas Saver®?

Aardgas (gas) bestaat voornamelijk uit methaan, stikstof, ethaan, propaan, butaan en kooldioxide (CO2). Methaan, ethaan, propaan en butaan zijn verbindingen van koolstofatomen (C) en waterstofatomen (H). Samen heten ze koolwaterstoffen. Met het gebruik van de Gas Saver® verandert gas hun magnetisatieoriëntatie wanneer ze een magnetisch veld kruisen in de tegenovergestelde richting van het externe magnetische veld. Tegelijkertijd veranderen koolwaterstofmoleculen van configuratie, waardoor de moleculen beter en meer geordend gerangschikt worden. De Gas Saver® verdeelt de deeltjes fijnmaziger en veel gelijkmatig waardoor de verbranding efficiënter wordt.

Efficiëntere verbranding

Dit gebeurt door een unieke techniek die in de Gas Saver® toegepast wordt. Door gebruik te maken van de Gas Saver® kunnen zowel koolstof als zuurstof als het ware gemakkelijker en gelijkmatiger samensmelten, waardoor een betere en efficiëntere verbranding van het gasmengsel ontstaat. Door de betere versmelting van gas en lucht werkt het gas efficiënter en genereert meer vermogen, waardoor het gasverbruik en ook de schadelijke rookgassen die uit de schoorsteen komen (koolstofdioxide CO2), worden verminderd.

Makkelijk zelf te installeren

De installatie van de Gas Saver® is zeer eenvoudig (doe-het-zelf). Klik het Gas Saver® systeem eenvoudig op de gas toevoerleiding, zo dicht mogelijk bij de cv-combi installatie en zet deze vast met behulp van de meegeleverde kabelbinders. Klaar en besparen maar!